Hva handler denne bloggen om?

Denne bloggen ble igangsatt under studiet Kreativ kommunikasjon (HiAk)i 2009 og videreført under studiet Entreprenørskap i ledelse og undervisning NMH 2011.

torsdag 28. januar 2010

Presentasjon av erfaringer fra prosjekt ved Skjeltorp gård ved ASVLs Vinterkonferanse


ASVL (Arbeidsgiverforeningen for vesktbedriftene) holder vinterkonferanse 2. og 3. februar, der Kreativ kommunikasjon er emne ved to innslag.

Førsteamanuensis Eva Schwencke fra Høgskolen i Akershus vil tirsdag 2.februar i plenumsforedrag gjøre rede for erfaringer fra samarbeidet mellom HiAk og ASVL.
Jeg sakser videre fra programmet:


Bruk av kreative virkemidler i attføringsprosessen er satt opp et todelt innslag i delseminar senere på dagen, der siste del også handler om kreativ kommunikasjon:

Passer for de som jobber i Avklaringstiltaket, Kvalifiseringsprogrammet og i APS tiltaket. Innblikk i Prosjektet ”Jeg Tør” og erfaringer fra studiet i ”Kreativ kommunikasjon”
Marianne Gran, Konsulent på ”Sidebygningen” i Tønsberg som bl.a. tar utgangspunkt i Teater som metode.


Fra studiet Kreativ kommunikasjon ved HiAk, oppgave 'Min arbeidsplass'. Ved å jobbe med et motiv over tid vil man kunne bearbeide og videreutvikle prosesser på et personlig og yrkesrelatert plan. Å male et intuitivt bilde i kontrast til en verbal framstilling gir nye muligheter. Det er kombinasjon av skapende virksomhet og reflekson som gir unike verktøy i prosessen.

Hilde Kramer er illustratør og formidler og har studert kreativ kommunikasjon ved HiAk. Hun har holdt mange kurs relatert til male- og tegneteknikker samt kurs som involverer kreativ bruk av betong og kurvfletting. Hennes fokusområde er læringsprosesser og hvordan vi igangsetter læring og endringsprosesser best. Hennes eksamen ved HiAk var utført ved praksisplass på Østfold Kompetansesenter AS og utforsker metoder for å oppnå optimale forhold for selvutvikling. Innslaget baserer seg på egne erfaringer fra studiet ved HiAk og fra erfaringer fra praksisplass ved Skjelttrp gård i Østfold.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar