Hva handler denne bloggen om?

Denne bloggen ble igangsatt under studiet Kreativ kommunikasjon (HiAk)i 2009 og videreført under studiet Entreprenørskap i ledelse og undervisning NMH 2011.

mandag 26. april 2010

Et bredspektret tilbud

Skisse over prosjektert krydderhage i tilknytning til drivhus, Skjeltorp gård. Dyrkning er et viktig grunnelement i prosjektet, og suppleres av aktiviteter som følger årstidenes muligheter.
Tegning: Geir Arne Svendsen

Prosjektet jeg startet opp under studiet Kreativ kommunikasjon (HiAk) ved Østfold Kompetansesenter AS og Skjeltorp gård videreføres av Geir Arne Svendsen, som er ny prosjektleder. Det er spennende å se hvordan nye tiltak utvikles. Deltakere får et bredt tilbud som spenner fra dyrkning i drivhus og krydderhage, framstilling av forskjellige produkter basert på lokale ressurser og tenkning hentet fra kunstterapi.
Dette prosjektet har en allsidighet som gir deltakere med svært forskjellig bakgrunn mulighet til å få arbeidserfaring fra mange områder, med en helhetlig tenkning som knyttes opp mot resten av driften ved Skjeltorp gård.
Også svært unge deltakere vil kunne ha bruk for slike prosjekter. En pressemelding fra Barne-, Likestillings -og Inkluderingsdepartementet fokuserer på gevinsten ved å få unge tidlig i arbeid. Interessant lesning!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar